Ασημένιο το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη στα Best City Awards 2016

Με μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα ότι η εφαρμογή "Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη" που ανέπτυξα σε συνεργασία με την Προμηθευτική Ο.Τ.Α. Α.Ε. για λογαριασμό του Δήμου Χίου, έλαβε την "ασημένια" διάκριση στα φετινά Best City Awards. Τα συγκεκριμένα βραβεία, είναι βραβεία αριστείας που απονέμονται σε επιχειρήσεις, φορείς και Δήμους ανά την Ελλάδα, για πρακτικές και εφαρμογές που προάγουν την καινοτομία στη δημόσια διοίκηση.

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη, το οποίο απέσπασε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία "ΤΠΕ & Διακυβέρνηση", είναι μια εφαρμογή λογισμικού που έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους δημότες με τον Δήμο και να προωθήσει αξιοκρατικά τα αιτήματά τους στις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Η εφαρμογή, ως τελικό προϊόν, ξεπερνώντας πολλές πρακτικές δυσκολίες, κατάφερε να γίνει χρήσιμη στους δημότες και ταυτόχρονα να αποτελέσει ένα νέο εργαλείο για τις υπηρεσίες, βοηθώντας στην καλύτερη καταγραφή, κατηγοριοποίηση και επισκόπηση των αιτημάτων των δημοτών.

Η παραπάνω διάκριση δείχνει ότι η καινοτομία στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση όχι μόνο έχει θέση, αλλά ότι πρέπει να επιδιώκεται και να εφαρμόζεται σε κάθε πτυχή της Δημόσιας Διοίκησης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό και τη διοίκηση της Προμηθευτικής Ο.Τ.Α. Α.Ε. για την άψογη συνεργασία καθώς και όσους συνέβαλαν με το πολύτιμο τους feedback, ώστε να αποκτήσει η εφαρμογή την τελική της μορφή, ιδιαίτερα το εμπλεκόμενο προσωπικό του Δήμου Χίου, τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καράλη και τον Παναγιώτη Βασιλακόπουλο.

Περιοχή ΠελατώνΑγοράστε το δικό σας Domain και Πακέτο Φιλοξενίας

Σύνδεση στον πίνακα διαχείρισης

Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφείτε τώρα

Εγγραφή
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ